dijous, 29 de setembre de 2011

Encontre a AIRBET pel diumenge dia 9 d'octubre.


Entreu al Web d'AIRBET.
        Com ve succeint de quan en quan, pel diumenge dia 9 d’octubre vinent AIRBET organitza un matí de volades amb un encontre culinari informal de germanor, amb tots els membres de l’Airbet Team juntament amb quins vulguin acompanyar-los en la tal confraternal trobada. L'encontre, doncs, és obert a tots quins desitgin anar-hi a volar i seure's a taula per l’àpat.

El programa que difon AIRBET és el següent:
- 09:30 Desdejuni en el club social i el briefing
- 11:00 Sortida en grup per a sobrevolar el Penedès, (vol de 1 hora aprox.)
- 13:00 Preparatius de l'arrossada marinera, en la qual, segons la nota rebuda d’AIRBET: “qui no col·labora no menja”
- 14:00 Solemne Arrossada Marinera.

        Els organitzadors preguen confirmeu l’assistència durant la setmana de l'esdeveniment, o sia, la setmana vinent, al 938970838.

Les coordenades de l'aeròdrom d’AIRBET d'Avinyonet del Penedès sons:
N 041º 22,048' E 001º 46,060'

Aeròdrom d'Avinyonet del Penedès
Carrerada s/n
08793 Avinyonet del Penedès
tel. 0034 938 970 838
fax. 0034 938 992 030
E-mail: airbet@airbet.net Aquesta direcció electrònica es troba protegida contra spambots. És necessari activar Javascript per a visualitzar-la.

Com arribar-s’hi per carretera:

Des de Barcelona
        Autopista AP7 sortida 28, i anar en direcció Barcelona per la N340, a 4 Quilòmetres agafar direcció vers Sant Cugat Sesgarrigues (a l'esquerra), primera rotonda a la dreta, seguir 500 metres, i en arribar al cartell indicador “AIRBET”, girar a l'esquerra i anar seguint les indicacions.

Des de Tarragona
        Autopista AP7 sortida 31, agafar direcció Barcelona per la N340, a 4 Quilòmetres anar en direcció vers Sant Cugat Sesgarrigues (a l'esquerra), primera rotonda a la dreta, seguir 500 metres, i en arribar al cartell indicador “AIRBET”, girar a l'esquerra.


-Les paraules en negreta i marró fosc, així com també les imatges,
sons link que obren pàgines Web, o prement-les amb el ratolí s'engrandeixen-

        D'esquerra a dreta, les fotos ens mostren, l'edifici recentment inaugurat de les oficines i estatge d'operacions a l'aeròdrom d'AIRBET, la segona, el lloc de trobada dels concurrents, aviadors i els seus acompanyants, a més d'altres visitants, i per últim, la façana de la fàbrica i tallers d'AIRBET a la població de Sant Cugat Sesgarrigues a tocar d'Avinyonet.

Entreu al Web d'AIRBET. Entreu al Web d'AIRBET. Entreu al Web d'AIRBET.

        A la fàbrica d’AIRBET es realitza tot el procés de disseny i construcció dels autogirs Girabet, per a això compten amb tots els mitjans materials necessaris per a realitzar una producció íntegrament seva, amb un personal altament qualificat, de gran experiència en la construcció aeronàutica d'autogirs i d'ULM's.

        Tot el producte que realitza és de disseny propi i es construeix íntegrament a les seves instal·lacions. Tots els models que fabriquen estan certificats per l’Agencia Estatal de la Seguridad Aérea (AESA).

Premeu damunt de la imatge a fi d'engrandir-la.
Aquest és el model d'autogir biplaça Girabet 2 Sport

Altres models d'autogirs els podeu
veure prement els link que afegim a continuació:

Bingo HKS

Girabet Classic

Girabet 582

Girabet 2

AIRBET també representa i realitza el muntatge dels avions Savannah i Vimana, aparells VSTOL (Very Short Take-Off Landing).
Premeu els corresponents link a fi de veure'ls.

SAVANNAH VG

SAVANNAH XL

VIMANA


Una nota rebuda posterior a la ressenya d'AIRBET, ens diu:

        Hola amics,
        Per a aquest diumenge dia 2 d'octubre hem pensat a anar a esmorzar a Castejón de Sos. La idea és envolar-nos d’Avinyonet a dos quarts de deu, per tornar vers l'hora de menjar. És una sortida interessant ja que es vola en una zona de gran bellesa, així que us esperem a tots/as.

        També vull recordar-vos que el dia 9 hi ha la Paella en el nostre camp d'Avinyonet, ja podeu anar fent les reserves al 938970838 o per correu electrònic.

Salutacions

Airbet Team


Aeribalta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada