dilluns, 1 d’agost de 2011

Solucions al projecte d'Aeroport per Casarrubios.

Entreu al Web de l'aeròdrom de Casarrubios.
        La Comunidad de Madrid aconsella en arribar als acords oportuns amb l'aeròdrom de Casarrubios.


        Un projecte conjunt permetria tenir pistes per a acollir l'aterratge dels avions més grans i no hi hauria interferències en l'espai aeri.


Primer projecte de Foment

Premeu amb el ratolí a fi d'engrandir la imatge
        El projecte d'ampliació i renovació del consolidat aeròdrom de Casarrubios del Monte ha xocat en els últims anys amb una barrera de tipus tècnic però sobretot política: la intenció de la Comunitat de Madrid de construir un altre aeròdrom a tocar d’aquest a causa del pròxim tancament de Quatre Vents.
        Malgrat això, la pròpia Comunitat de Madrid recomana en el seu Pla d'Infraestructures Aeroportuàries 2007-2025, segons diu ABC «impulsar els acords oportuns amb l'aeròdrom privat de Casarrubios —destinat a aviació esportiva i situat en la província de Toledo— amb la finalitat d'evitar qualsevol interferència entre els espais aeris d'ambdues infraestructures».


-Les paraules en negreta i marró fosc, així com també les imatges,
sons link que obren pàgines Web o prement-les amb el ratolí s'engrandeixen-


El que aconsella la Comunidad de Madrid.

Premeu amb el ratolí a fi d'engrandir la imatge
        Aquest plantejament afavoreix la proposta que des de l'empresa que l’explota ha estat esmentada, el que és l’aeròdrom civil de major tràfic i moviment d'Espanya, a fi que la Comunitat madrilenya abandoni el seu projecte i a canvi s'integri a l’actual de Casarrubios, que tindria dues pistes de quatre quilòmetres, el que permetria acollir la màxima capacitat aèria executiva dintre del que es cataloga com aeroport d'ús públic. És a dir, que permetria l'aterratge de tot tipus d'aeronaus, fins a les de major envergadura i tonatge, fet que en el projecte de Madrid no seria possible ja que la pista de Cuatro Vientos és de tan sols dos quilòmetres.

Obriu la notícia del diari.


Aeribalta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada