dimecres, 17 d’agost de 2011

Resultats Campionat Autonòmic 2011 de l'Aeroclub de Castelló.

Entreu al Web de l'Aeroclub de Castelló
Entreu al Web de l'Aeroclub de Castelló
        Tal com vàrem anunciar fa uns dies, el dissabte 13 d'agost es va celebrar a Castelló el Campionat Autonòmic de Vol amb Motor 2011, en el qual van competir 10 avions i ULM de cabina tancada. La prova va congregar en el aeròdrom a 24 aeronaus de la resta d'Espanya, reunint a més de 60 pilots. Prop de 300 persones van assistir a més com públic a presenciar la competició.
        La prova es va desenvolupar en el Aeròdrom de la Pineda de Castelló (LECN), sota la modalitat ANR ( Air Navigation Race). Els pilots van executar el vol sobre un escenari utilitzant exclusivament instruments bàsics de navegació com brúixola i cronòmetre, finalitzant amb 2 preses de precisió.
        Aquesta disciplina millora la perícia dels pilots, incrementant la seguretat en vol.

-Les paraules en negreta i marró fosc, així com també les imatges,
sons link que obren pàgines Web o prement-les amb el ratolí s'engrandeixen-


Entreu a la pàgina del campionat 2011.
Uns del primers Guardonats de la prova. Vegeu-los junt amb la resta de guanyadors
a la pàgina del Campionat.

        Els 3 primers llocs de la classificació general van ser per a les tripulacions Eugui-Ariño (Navarra), Calabuig-Pastor (Beneixama, Alacant) i Sos-García (Castelló). En la classificació de preses de precisió, van ocupar els 3 primers llocs Calabuig-Pastor (Beneixama, Alacant), Sos-García (Castelló) i Eugui-Ariño (Navarra).


Vegeu el plànol de la prova en PDF.
        Premeu sobre el plànol per obrir-lo en PDF.

        Igualment podeu entrar a la pàgina del Campionat Autonòmic de Vol amb Motor 2011 per tenir a ma tota la informació i la documentació gràfica que ofereix l'Aeroclub de Castelló.

Aeribalta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada