diumenge, 21 d’agost de 2011

Octau Campionat d'Europa de Rally FAI a Hongria.


        L’hongarès Malev Aeroklub, junt amb la Federació Aeronàutica internacional (FAI), organitzen enguany l’”Octau Campionat d'Europa de Rally a Hongria” entre els dies: 29 d’agost al 3 de setembre vinents, ambdós inclosos.
        Programa que fou aprovat per la Comissió d’Aviació General de la FAI en la reunió a Lausanne els dies 28-30 d’octubre del proppassat 2010.


Entreu a la informació del Campionat de l'Aeroclub de Castelló.
        Entre els membres d’aeroclubs del nostre àmbit que hi participen, ens ha arribat la nota de l’Aeroclub de Castelló, amb una informació prou gratificant respecte del campionat, en la qual ens comuniquen quins dels seus socis hi participen.

        Cal remarcar que actualment l’Aeroclub de Castelló està estudiant conjuntament amb la Federació Aeronàutica Espanyola, i a l’ensems amb la Federació Aeronàutica Internacional, la possibilitat de celebrar a Castelló el Campionat del Món de Ral·li Aeri del 2012.


        Seguint l’exemple de l’Aeroclub de Castelló, esperem la missiva d’altres aeroclubs que també vulguin comunicar-nos quins dels seus socis i avions participaran en aquesta prova internacional. D'aquesta forma entre tots eixamplarem millor els nostres horitzons aeronàutics.-Les paraules en negreta i marró fosc, així com també les imatges,
sons link que obren pàgines Web o prement-les amb el ratolí s'engrandeixen-


        Entre la informació que ofereix l'organització de l'esdeveniment, s'hi afegeix un PDF en el qual els interessats podran obtenir tota classe de dades per procedir a la seva participació.

Obriu el PDF amb totes les dades.


Premeu amb el ratolí sobre la imatge a fi d'engrandir la
Carta d'Aproximació a l'aeròdrom de l’hongarès Malev Aeroklub.


Imatge de l'aeròdrom a on es duran a terme les proves del campionat.


Plànol oficial d'operacions al nivell del terreny de la competició.Vídeo de l'Aeroclub Malev durant el campionat de Ral·li 2009.Aeribalta.com - P.R.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada