dilluns, 8 d’agost de 2011

Encontre estiuenc en l'ambit de l'Aeroclub de Castellón.

Entreu al Web de l'Aeroclub Castellón.Entreu al Web de pasionporvolar.com
        El proppassat diumenge dia 7 d'aquest mes d'agost, la plataforma pasionporvolar.com acollit dins l'àmbit de l'Aeroclub de Castellón, i tal com ho fan alguns clubs de vol, ha convocat a tots els amics de l'aire a participar en el que acostumen a nomenar com "el pernil volador", però que, segons hem pogut llegir, en aquest cas també era estiuejant.
        Pel que sembla, el pernil, en no poder enlairar-se pels seus propis mitjans es va deixar volatilitzar en els estòmacs dels participants, fins desaparèixer.

-Les paraules en negreta i marró fosc, així com també les imatges,
sons link que obren pàgines Web o prement-les amb el ratolí s'engrandeixen-

        Els nostres amics, la Marga i en Salva, que en aquesta ocasió es presenten com corresponsals d'Aeribalta.com, ens remeten una foto del seu encontre amb en Lorenzo, controlador de l'aeròdrom, a on veiem la simpàtica i distingida Marga posant al seu costat; i ambdós somrients, mentre en Salva ha estat l'autor de la imatge.

Son la Marga i en Lorenzo. Premeu per engrandir la imatge.

        La marga i en Salva també ens adjunten un link de les fotos que la plataforma pasionporvolar.com ofereix a traves de la Xarxa.

        Si voleu, podreu entrar al Web de la plataforma pasionporvolar.com a on es mostren seqüències gràfiques de la festa.
Per altra part, pasionporvolar.com anuncia el
Campeonato Autonómico de Vuelo con Motor 2011-Castellon.


        En la competició hi poden participar avions i ULM de cabina tancada, que arribin a una velocitat de creuer per dessobre dels 90 Quilòmetres per hora, i els pilots dels quals estiguin federats i tinguin el curs de radiofoniste.
        La competició es desenvoluparà sota la modalitat ANR ( Air Navigation Race), a on els pilots hauran d'executar el vol sobre un escenari utilitzant exclusivament instruments bàsics de navegació com brúixola i cronòmetre.
        La prova consistirà en dues mànigues que es volaran de forma consecutiva, amb un temps total de vol entre 45 minuts i 1 hora i finalitzarà amb 2 aterratges de precisió. Aquesta disciplina millora la perícia dels pilots, incrementant la seguretat en vol.


Que tinguin bons vols.


Aeribalta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada