dimecres, 13 de juliol de 2011

Trofeu Bielsa-Lacorte i Coupe Élissalde.

Web de l'Ajuntament de Castejón de Sos.

Entreu al Web d'Aviador.net
        Aquest cap de setmana s'ha celebrat un agermanament entre pilots de muntanya de França i Espanya amb la celebració de les respectives trobades de pilots i sengles copes d'aterratges de precisió a banda i banda dels Pirineus.


        El dissabte un grup de 8 tripulacions procedents de Castejón de Sos, Igualada, León, Santander i Alcolea del Cinca es van desplaçar en vol fins a l'altiport de Peyresourde, situat en l'estació d'esquí de Peyragudes en el vessant francesa dels Pirineus (42°47'47.79"N 0°26'13.81"E), a cosa d'uns 32 quilòmetres en línia recta al nord de Castejón de Sos, per a participar en la Trobada de pilots de muntanya i en la "Coupe Élissalde" d'aterratges de precisió en pista de muntanya, organitzat per l'Associació de Pilots de Muntanya dels Pirineus.
        El guanyador de la Coupe Élissalde, en la qual van participar 14 pilots, ha estat el pilot francès Gérard Daspet als comandaments d'una Piper Vagabond.

-Les paraules en negreta i marró fosc, així com també les imatges,
sons link que obren pàgines Web o prement-les amb el ratolí s'engrandeixen-

Premeu amb el ratolí a fi d'engrandir la imatge.
        Entre el dissabte a la tarda i el diumenge al matí van arribar A Castejón algunes de les tripulacions participants en la trobada i Trofeu Bielsa- Lacorte d'aterratges de precisió, entre les quals havia 5 aeronaus franceses que iniciaven amb aquesta visita un ral·li aeri per Espanya. En total durant el cap de setmana han visitat la vall més de 40 tripulacions procedents de diferents punts de la península.

Premeu amb el ratolí a fi d'engrandir la imatge.
        El diumenge dia 10 es va disputar el Trofeu Bielsa- Lacorte en el seu 7ª edició amb un rècord de participació de 20 aeronaus i amb gran afluència de públic. La meteorologia va ser perfecta durant la celebració de la prova i cal destacar l'excel·lent nivell de pilotatge dels pilots inscrits. Aquest any ha participat per primera vegada un autogir. La categoria "Tub i Tela" es va integrar dintre de la categoria general de " Ultraligeros avançats" per haver solament 2 aeronaus en la mateixa. El millor classificat en Tub i Tela va ser Gerardo Bielsa.

CLASSIFICACIÓ:
        Els 3 primers classificats en el Trofeu Bielsa- Lacorte 2011 han estat:
Ernesto Galindo, amb un Pottier P130 UL, de Villanueva de Sigena.
Josep Artal, amb un Aeroprakt A-22, de Alcolea del Cinca.
Josep Prat, amb un TECNAM Sierra, de Viladamat.
També es van lliurar els premis de "consolació" al pilot que va aterrar en la "esquerda profunda" (abans de la ratlla) i a l’aterratge més llarg (més de 50 m després de la ratlla).

        El lliurament de trofeus a guanyadors i participants va contar amb la presència de l'Alcalde de Castejón de Sos, José Manuel Abad.
        L'organització ha corregut a càrrec del Aeroclub Aviadors de Muntanya d'Aragó que ha contat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castejón de Sos.

Aneu a veure les fotos.Un vídeo mostra un vol d'anada i tornada,
entre Castejón de Sos i la pista de l'altiport de Peyresourde.

Filmat i editat per en Xavier Larrosa,
coordinador de la revista
Aviación General y Deportiva.Marlies Campi
Aeroclub Aviadores de Montaña de Aragón
Castejón de Sos
656 312 528
www.aviador.net

-Les paraules en negreta i marró fosc així com també les imatges,
sons link que obren pàgines Web o prement-les amb el ratolí s'engrandeixen-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada