dissabte, 11 de juny de 2011

Getafe és considerat com a un lloc històric de l'aeronàutica.


Mitjançant la Sociedad Aeronáutica Española hem rebut aquest comunicat, el qual ens diu que L'American Institute of Aeronautics and Astronautics en motiu de la donació a Getafe de la placa de l'Institut Americà d'Aeronàutica i Astronàutica (A.I.A.A.) com lloc històric de l'aviació mundial, posa en coneixement la celebració de l'acte de reconeixement que tindrà lloc dimarts vinent dia 21 de juny, a les 19.30h, en el Saló de Graus del Rectorat de la Universitat Carlos III de Madrid.

Intervindran: l'enginyer aeronàutic i Vicerector adjunt de la Universitat Carlos III, D. Antonio Sánchez Pérez; el director executiu de l'Institut Americà d'Aeronàutica i Astronàutica (AIAA), el General (retirat) Robert Dickman i D. Erasme Piñero, enginyer aeronàutic de la Lockheed Martin Aeronautics Company, membre de la A.I.A.A.

En aquest esdeveniment hi col·laboren, l'Ajuntament de Getafe, i la Universitat Carlos III (campus de Getafe), donada la importància i el paper que Getafe ha jugat en la història de l'aviació i en el desenvolupament aeronàutic d'Espanya.

-Les paraules en negreta i marró fosc,
així com també les imatges, sons link que obren pàgines Web-Seguir a Aeribalta en Twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada