dissabte, 11 de juny de 2011

Finalitza la LVII Volta Aèria de Catalunya.

Premeu amb el ratolí a fi d'angrandir la imatge.
Entreu al Web de L'Aeroclub
Malgrat les condicions atmosfèriques predominants a l'inici de la prova, ha concluit la cinquantè setena Volta Aèria de Catalunya que s'ha desenvolupat entre el proppassat divendres dia 10 i el matí del diumenge dia 12 de juny del 2011.

Hi ha participat catorze equips amb avionetes de l'Aero Club de Barcelona-Sabadell i altres de particulars,les quals han cobert les etapes entre Sabadell-Lleida-Pamplona-Sabadell.

En el transcurs de les etapes els pilots han degut de executar les proves a les que es trovaben compromesos a l'hora de la seva inscripció.
Aquestes proves han estat puntuables pels Campionats de Catalunya i d'Espanya de Vol a Motor.

-Les paraules en negreta i marró fosc, com també
les imatges, sons link que poden obrir pàgines Web o bé les engrandeixen-

Concurs de destresa:
La prova, s'ha basat en una combinada entre identificació i localització de llocs sobre el terreny, navegació, aterratges de precisió i cronometratges. Tots els vols han estat duts a terme VFR (Visual Flight Rules -Vol visual), ha on en els cassos en els quals hagi estat necessari, a prevalgut la responsabilitat del comandant per alterar la ruta, amb la possibilitat de renunciar a efectuar l’etapa si les condicions s'han trobat per sota de VMC (Visual Meteorological Conditions -Condicions meteorològiques de vol visual).


ELS RESULTATS DE LA VOLTA 2011

ARRIBADES TOTES LES AVIONETES, ELS EQUIPS VAREN ENTAULAR-SE, I HAVENT DINAT, ELS ORGANITZADORS LLIURAREN ELS TROFEUS ALS PARTICIPANTS.

La tripulació guanyadora en el seu sentit absolut, estaba composta per l'alacantí Jesús Mas i el navarrès en Carlos Eugui. Volaren amb una Cessna 172. Els quals recolliren tres premis per partida doble procedents de diferents sponsors. De primer reberen el que va brindar la marca de rellotges Breitling, consistent en dos d'un dels seus models de pulsera, i a continuació, un segon provinent del'Estació d'Esquí de La Masella i un tercer que va consistir en una estada a La Vall de Núria. A la foto els veiem amb en Carles martí, president de l'Aero Club Barcelona Sabadell junt am el representant de la Generalitat de Catalunya pel que fa referencia al tema aeroportuari, senyor Ricard Font, i en l'atre foto junt amb en Josep Maria Bosch Aymerich qui representava La Masella.

L'alacantí Jesús Mas i el navarrès en Carlos Eugui.Lliurament del premi Brietling.
Lliurament del premi de La Masella.Lliurament premi Vall de Núria.
En segon lloc es classificaren els dos pilots lleidatans, en Toni Farré i en Pablo Manuel. Volarem amb una Cesna 172. A la foto els veiem junt amb en Carles Martí i la regidora de l'Ajuntament de Sabadell Montserrat Capdevila que va fer el lliurament del guardó que va oferir el Consistori.

Els dos pilots lleidatans, en Pablo Manuel i en Toni Farré.Lliurament del guardó que va oferir l'Ajuntament de Sabadell.
Els tercers classificats foren el bilbaí en José Ignacio Juez i el seu company l'alacantí en Jesús Mas. Ambdós, igualment que les dues primeres tripulacions, volaren amb una Cessna 172. A la foto de la dreta en companyia d'en Carles Martí i el Director de la Volta Aèria de Catalunya 2011 en Pere-Joan Nogueroles.

El bilbaí en José Ignacio Juez i el seu company l'alacantí en Jesús Mas.Lliurament del corresponent premi.
A les dues fotos següents, a la de l'esquerra hi veiem la tripulació amb el Director de la Volta al centre del grup, en Pere-Joan Nogueroles, flanquejat pels seus assistents en Xavier Cayuela i en Rigoberto Benaiges.
A la foto de la dreta, els components d'ajuda de la Volta, el pilot en Marc Ribes a la dreta, instructor de l'Aeroclub i en Domènec Gibert acompanyats del fotògraf n'Oriol Gramona.

En Joan-Pere Nogueroles i els seus acompanyants.L'equip de soport de la Volta i el fotògraf.
Premeu amb el ratolí a fi d'engradir la imatge
Acabats de baixar de l'avió finalitzada la Volta 2011, posen davant del bimotor Cessna 310L, d'esquerra a dreta: Rosa Maria Pasquets, Roger Sangenís i la seva esposa Edit Felip.
En Roger és un qualificat veterà de l'aviació que ha volat amb el bimotor acompanyant els pilots a la Volta.La Volta ha estat patrocinada per les següents entitats:

A més de 23 institucions oficials i d'altres de diferent ordre que hi han participat com a col·laboradors.
Seguir a Aeribalta en Twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada