dissabte, 18 de juny de 2011

Concentració aèria a l'Aeroport de La Seu d'Urgell-Andorra.

El proppassat dissabte dia 18 de juny del 2011, es va dur a terme la celebració del primer aniversari de la reobertura de l'Aeroport de La seu, a la vegada que l'Aeroclub de Barcelona-Sabadell hi va inaugurar una secció de vol a motor.

A la foto hi podem veure les autoritats presents a l'acte, d'esquerra adreta: Antoni Capdevila, alcalde de Ribera d'Urgellet; Ricard Font, Director General de Transports i Mobilitat de la Generalitat; Carles Martí, President de l'Aero Club Barcelona-Sabadell i Albert Batalla, alcalde de La Seu d'Urgell.


Premeu amb el ratolí per engrandir la imatge
Foto: José Fernández García - Aerotendencias.com

Premeu amb el ratolí per engrandir la imatge
Foto: Pere Ribalta i Puig - Aeribalta.com

En Ricard Font, Director General de Transports i Mobilitat de la Generalitat del qual depenent les infraestructures aeronàutiques de Catalunya, va ser convidat a pujar a la cabina d'un dels fórmula 1 de l'aire, l'avió acrobàtic Sukhoi Su-29 a on va rebre les pertinents explicacions de part del president de l'Aeroclub en Carles Martí i també del reconegut pilot acrobàtic en Daniel Ventura que s'havia arribat a l'Aeroport de La Seu d'Urgell-Andorra amb l'avió.

-Les paraules en negreta i marró fosc així com també les,
imatges, sons link que obren pàgines Web o les engrandeixen-
De forma com s'ha anunciat, per la seva part l'Aeroclub de Barcelona-Sabadell hi ha inaugurat una secció de vol a motor, amb una Cessna Reims Rocked FR172-J de matrícula, EC-DAE de quatre places, i una Robin R 200 de dues places matrícula EC-HMF, aquesta segona serà utilitzada per dur a terme els cursos de pilot, o per quins realitzin els cursets d'introducció al pilotatge, d'unes tres hores de durada. Mentre que la Cessna serà destinada als vols dels aviadors que vulguin adquirir la qualificació a fi de volar-la com a pilots al comandament i també per quins per primera vegada vulguin fer l'experiència de volar.

Foto dreta: Robin R 200 - EC-HMF: José Fernández - La notícia: Aerotendencias.com
Foto esquerra: Cessna FR172-J - EC-DAE: Pere Ribalta - Veure informació específica: Aeribalta.com

Premeu amb el ratolí per engrandir la imatgePremeu amb el ratolí per engrandir la imatge

TV3, en el Telenotícies Vespre del mateix dia va incloure un espai dedicat a la celebració. Vegeu-lo al següent vídeo de Vimeo.A part, si voleu veure el Telenoticies vespre d'aquell dia podeu premer el link de més avall. La notícia va aperèixer entre la minutació 20:44 i 22:38 del Telenotícies vespre corresponent a l'edició del 18/06/2011. El seu link és: http://www.tv3.cat/videos/3584830


Redacció i composició: Pere Ribalta i Puig - Aeribalta.com.

Seguir a Aeribalta en Twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada