dissabte, 14 de maig de 2011

Vol Rasant ha organitzat un nou encontre a Moià. Ah! I amb arrossada inclosa!


El grup de Vol Rasant, amb els seus incondicionals de sempre, gent extraordinària, ha dut a terme l'organització de l'esdeveniment a un dels hangars de l’aeròdrom del Prat a Moià. Les joguines ULM han fet acte de presència en aquest tros del cel moianès pilotats per quants han assistit a la festa afegint-s'he com comensals a l'àpet.
Meteorològicament el dia ha estat ben assolellat, però, més cap a la tarda, un ruixat de poca importància acompanyat amb alguna pedreta ha refrescat l’ambient, acabat el qual l’activitat del vol s’ha reprès.

-Premeu sobre les imatges amb el ratolí a fi d'engrandir-les-
-Les paraules en negreta i marró fosc son links que obren pàgines Web-


L'arribada d'avionetes ha estat constant. Aterraven i s’enlairaven, anaven i venien. Els vols eren òbviament el fonament de l'encontre a taula. Durant l'àpat igualment els ULM han estat solcant l'atmosfera de Moià.
Han arribat aparells des Avinyonet del Penedès, de Sabadell i de Cervera, també de més a la vora, del veí camp de vol de Les Umbertes a tocar de l'aeròdrom en el qual se celebrava la festa. Vegeu les imatges que s’afegeixen per l'ordre de llocs descrit.
L'aire de Moià es va moure poc, va permetre que les volades fossin molt complaents. Heus ací la "ma del soci" sostenint la mànega que ho assenyala.


Els companys més compromesos, junt amb els cuiners i els dos germans Foj, suportaren la càrrega més feixuga, la d'organitzar preparar i muntar el "menjador" amb tots els elements. Ah!, i serviren les taules amb tot els queviures, begudes de tota classe, i un llarg etc. Des el nostre Blog els remetem una merescuda felicitació, junt amb una fraterna encaixada de mans.


L'arròs?, Déu n'hi do! I com aquesta paella n'hi havia una altra!


El pop a la gallega va esdevenir auténticament exquisit, i el pa, dit "de pagès", tot i que és fet solament de farina; de bo, semblava vingut d'altres temps.


Les coses de l'estòmac tendeixen a crear confraternitat, heus ací una de les taules que, a l'"ombra" d'una avioneta, ha permès acomodar-se per departir la magnífica arrossada amb pop a la gallega que els de Vol Rasant han oferit als seus afiliats i a tota classe d'amics els quals s'han sabut guanyar.
Amb tot, l'activitat aèria, afortunadament no va cessar.

Un Airbet 2-Sport que des d'Avinyonet va participar a l'encontre, en iniciar el seu retorn va ser captat per una càmera de vídeo. Vegeu tota la seqüència.

Aquest reportatge ha estat a càrrec d'en Pere Ribalta i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada