dijous, 28 d’abril de 2011

V Campionat de Vol Virtual de CatalunyaPel dissabte vinent dia 30 d'aquest mes d'abril la Federació Aèria Catalana i Simucat organitzen un campionat de vol virtual a El Prat de LLobregat.


El lloc a on s'esdevindrà l'encontre serà al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, al c. de Dolores Ibàrruri, 45 a El Prat de Llobregat.

El programa és el següent:

09:30 Recepció
10:30 Briefing V Campionat de Vol Virtual de Catalunya Sala de Conferencies
11:00 Primera etapa Volta Aèria Zona de vol / Sala de control
13:00 Dinar
16:00 Briefing V Campionat de Vol Virtual de Catalunya
16:30 Segona etapa Vola Aèria
19:30 Entrega de premis
21:00 Clausura
22:00 Sopar


Modalitats:

Rallie Aèri: La proba es farà amb el simulador FS2004 i constarà de dues etapes. Es tracta de fer un recorregut que donarà la organització minuts abans de començar. El pilot haurà de traçar la ruta sobre un mapa i passar per els punts de pas a un temps determinat. En aquests punts de pas haurà d'identificar una fotografia i dir si és vertadera o falsa. Per acabar s'ha d'aterrar dins una graella dibuixada tanmateix dins la pista fent un aterratge de precisió.
La organització disposarà d'ordinadors i tot l'equipament per a fer les probes. Per a participar en el campionat és obligatori disposar de la llicència federativa de l'any 2011 en vigor, que es podrà tramitar el mateix dia de la competició.-Les paraules en negreta i marró fosc i algunes imatges sons link-


Aeribalta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada