divendres, 8 d’abril de 2011

TECNAM anuncia que presentarà dos nous models a la Fira de Friedrichshafen.

El gabinet de premsa de TECNAM ens passa la nota que el nou Tecnam P92 EagletG5 - LY serà presentat oficialment a la Fira Aero 2011 de Friedrichshafen.

De la mateixa forma, aquest gabinet ens anuncia el llançament en aquesta fira del nou avió P2012 Traveller. Es tracta d’un bimotor de nova generació, dissenyat amb onze seients i alimentat per motors Lycoming.

Aquest nou avió ha estat dissenyat per a complir amb les legislacions americana i europea FAR 23 i EASA CS-23.El Tecnam P2012 Traveller ha estat creat per a proporcionar transport aeri segur i fiable en tot el món, oferint un immillorable aspecte, amb un disseny innovador i estil italià, a més d'un cost d'operació molt petit.

Les aerolínies han estat demandant el reemplaçament per a centenars d'avions "patrimoni" en la categoria FAR23/CS23 actualment en servei en tot el món, ja que molts estan arribant al final de la seva vida útil. Quant a la planta de potència, Lycoming ha desenvolupat un motor de pistó de sis cilindres de quatre temps, TEO-540-A1A per a alimentar el P2012 Traveller, dissenyats especialment per a aquest model, oferint un consum econòmic, preparats per a operar en condicions de baixa pressió i altitud, i amb alt nombre de cicles. Cadascun d'aquests motors ofereix 350 cavalls de potència.

El Tecnam P2012 Traveller tindrà l'opció d'utilitzar combustible MOGAS i AVGAS, permetent així al Tecnam P2012 l'operació en multitud d'escenaris. Els seus dos motors asseguren operacions segures i fiables, ja sigui grans superfícies d'aigua o terrenys accidentats, equipat amb dos tancs de combustible integrats en les ales, amb una capacitat de 600 litres (159 Gal.), tenint un consum mig de menys de 114 l/h (30 GPH) a una velocitat de creuer de 160 nusos.


Gabinet de premsa de TECNAM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada