dilluns, 4 d’abril de 2011

Pau Vinyes i Roig presenta el seu llibre.


"La ciutat republicana s'enlaira. L'Avantprojecte de l'Aeroport de Barcelona". Es tracta d'un treball de recerca que en Pau Vinyes ha basat en l'històric projecte que l'Ajuntament republicà de Barcelona va endegar a primers dels anys trenta a fi de construir l'Aeroport de Barcelona en terrenys del municipi de Viladecans.


Per a la primera presentació del llibre s'ha escollit l'Aula 2 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.D'esquerra a dreta en la presentació, en Pau Vinyes que ha estat acompanyat pel Doctor en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona en Carles Santacana i Torres, Jordi Moners i Sinyol, filòleg, llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i professor de la Universitat Catalana d'Estiu, Jordi Portabella, biòleg i polític que actualment presideix el Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, i Betsabè García Álvarez, escriptora, Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona, que ha realitzat la labor de presentadora i a la vegada moderadora en les diferents intervencions.

L'aforament de l'Aula 2 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona va ser totalment ocupat de públic interessat per l'esdeveniment.En Pau Vinyes té projectat repetir aquesta presentació el Dijous dia 7 d'abril, a les 19.30 hores, a la Sala de Plens Andreu Cortines del Districte de Sant Andreu (Plaça d'Orfila,1) També es troba preparant altres presentacions a altres ciutats. Com són per exemple, Terrassa i El Prat de Llobregat.

Fotos, text i maquetació: Pere Ribalta i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada