divendres, 15 d’abril de 2011

Ecos d'AERO Friedrichshafen 2011.Premeu amb el ratolí sobre la següent imatge que
mostra alguns dels models 2011 exhibits.Diferents models ULM exposats a l'AERO


Heus ací una foto del buc del nou bimotor TECNAM P2012 Traveller, que va ser exposat juntament amb el nou model de P92 Eaglet G3 al qual se l'hi ha instal·lat un motor Lycoming de 115 cv, i el P2010, P Twenty-Ten de quatre seients i un motor Lycoming IO-360-MIA.


El bimotor P2012 "Traveller" de TECNAM es troba dotat de dos motors Lycoming.


Presentació a l'AERO Friedrichshafen de l'helicòpter "Cicaré Spirit",
és el primer stand argentí de la història en aquesta fira.Presentat a l’AERO Friedrichshafen 2011, l’elèctric Cri-Cri és el quadrimotor més petit del mon.
L’amfibi “FlyNano”, dissenyat i construït per l’enginyer finlandès Aki Suokas, és tracta d’un singular disseny monoplaça i gràcies a la seva construcció de fibra de carboni i disseny minimalista només pesa 70 quilos. Podria sortir a la venda en tres versions (la més cara a 39.000 dòlars), i es comercialitzarà en tres versions: elèctrica, la més silenciosa que pot arribar a una velocitat màxima de 140 quilòmetres, i dues en motor de combustió interna, una esportiva i l’altre de carreres.
L’”Elektra One” és un altre dels presentats amb motor elèctric.


TECNAM va presentar tres nous models a l'AERO de Friedrichshafen 2011

Premeu amb el ratolí al demunt de cada imatge per obrir la informació pertinent.


Ahir s'inaugurà la fira aeronàutica Friedrichshafen AERO al Sud d'Alemanya tocant al llac Constança, amb prop de 630 expositors de 29 països ocupen 90.000 metres quadrats d'espai expositiu, on es mostren aeronaus d'aviació general i esportiva. Ací teniu alguns primers link per veure'n els models exposats. Veure'n més de col·leccions de fotos de la mostra. de l'aviació ultralleugera.


Per tercer any consecutiu, s'han guanyat un espai especial en aquesta fira, els avions “ecològics” que en la seva majoria són propulsats per motors elèctrics. Es té una gran expectativa amb aquesta presentació, ja que es revelaran noves tecnologies en combustible i bateries. A més, tot això es troba marcat per una ocasió molt especial, on el nét del famós aviador Charles A. Lindbergh, Erick Lindbergh, lliurarà a un dels expositors el premio “Lindbergh Electric Aircraft” (Premi a la innovació en el vol elèctric).
Tot just no havem rebut cap video de l'AERO 2011, per la qual cosa us convidem a visualitzar-ne d'altres certamens d'AERO Friedrichshafen. Aquest és del proppassat 2010.
Tot i que és del 2007 us pot valdre la pena veure'l:


Aeribalta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada