divendres, 11 de març de 2011

La 7ª Copa Triangular d'Acrobàcia 2011


De nou s’anuncia la Copa Triangular d’acrobàcia, que com és habitual se celebrarà en tres aeròdroms diferents entre el mes d’abril i el d’octubre d’enguany. En aquesta ocasió es tracta del setè encontre, i sons els següets:


L’aeròdrom de La Axarquía, LEAX -*segons l'indicatiu d'OACI, és propietat de l’Aero Club de Málaga i es troba una mica més enllà de 4 Quilòmetres al Nord Nord Oest del nucli de població Velez-Málaga per la carretera MA-145 fins el poble de Trapiche i agafant la carretera de Zorrilla fins trobar l’accés de l’aeròdrom a l’esquerra.
*Organizació d'Aviació Civil Internacional (OACI)


L’aeroport de La Seu d’Urgell-Andorra, LESU, es troba a 3 quilòmetres en línia recta sobre el mapa des la pròpia Seu d’Urgell. Per arribar-se fins l’aeroport, s’agafa la carretera d’Organyà i arribats a Montferrer, es trenca a la dreta vers Aravell i fent un curt recorregut d'un quilòmetre i dos-cents metres ve un trencall a l'esquerra on s’agafa la carretera que porta fins les instal·lacions de l’aeroport, a uns 6 Quilòmetres en total des de La Seu d’Urgell.
Es troba a 14,5 Quilòmetres a l’Oest de Jaca al Pirineu Aragonès, al municipi del seu mateix nom, Santa Cilia, i a 1.400 metres en cotxe al Nord Oest d’aquesta vila, el seu indicatiu OACI és LECI.
Es tracta d'un aeròdrom molt ben organitzat amb bones infraestructures.
En produir-se, aquest Blog publicarà les dades dels esdeveniments de cadascuna d'aquestes tres competicions.

Redacció i maquetació: Pere Ribalta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada