dilluns, 21 de febrer de 2011

Volada a l’entorn de la muntanya de Montserrat

Amb una avioneta ens hem arribat fins la muntanya de Montserrat a fi d’admirar la seva colossal morfologia que presenta un relleu farcit de monòlits o agulles de formes espectrals que recorden ésser vinguts de no se sap a on.

Tot venint de Sabadell la majestuosa muntanya s’apropa mostrant aquesta figura. Tocant els núvols causats per la humitat del riu Llobregat, pel seu dessota s’hi veu el conjunt arquitectònic del monestir.

Al cim de Sant Jeroni, un dels llocs emblemàtics de la muntanya de Montserrat, en la qual actualment s’hi veu una antena.

Amb els Pirineus nevats al fons la muntanya adquireix més encara un signe d’identitat espiritual.

Una geologia composta d’un conglomerat erosionat per l’aigua i el glaç nomenat pedra pinyolenca, que en aquesta imatge recorda com un grup d’ésser reunits tot esperant un esdevenidor vers l’infinit.


La serralada té principi i fi, des aquest costat s’hi veu un xic la coneguda Foradada.


Tot davallant la muntanya, amb la Cessna passem pel Monestir de Sant Benet, que representa el sentit femení de l’ordre Benedictina.


Per sota el núvol hi apareixen els edificis de l’Abadia benedictina de Montserrat.

El dos amics que han permès que es realitzés el reportatge. A la dreta de la foto s’hi troba el comandant de l’aeronau, en Lluís Corominas, i al seu costat per l’esquerra, el copilot, que a la vegada ha exercit de fotògraf ocasional, en Pere Ribalta, repenjats a l’ala del Tecnam 2002 P96 Sierra de l’Aero Club de Barcelona-Sabadell, ultralleuger que actualment es troba a l’aeròdrom de La Cerdanya amb quin aparell es du a terme l’escola d’ULM. La foto correspon a la Fira Aerosport del día 9 de maig del 2009 a l'aeròdrom d'Igualada-Òdena.

Fotos, text i maquetació:

Pere Ribalta i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada