dissabte, 12 de febrer de 2011

Tecnam anuncia: RECORD DE LLIURAMENTS EN EL 2010.Tecnam ens ha anunciat que en el 2010 ha lliurat, 265 avions.


Una vegada més avançant-se als seus competidors, Tecnam ha lliurat 210 avions monomotors, distribuïts en les categories de Advanced Ultra Light (AUL), Light Sport Aviation (LSA) i certificats CS/VLA, així com 55 Tecnam P2006T Twins.
En el que ha estat un any ple de reptes per a la Indústria de l'Aviació General a causa de les condicions macroeconòmiques mundials, Tecnam contínua expandint la seva xarxa mundial de distribuïdors (ara incrementada a 50), assolint comandes significatives, especialment del P2006T.

El Tecnam P2006T clarament s'ha establert com líder del mercat en el seu segment. Una demanda sense precedents, ha motivat que Tecnam estableixi la seva producció de Twins en 1 aparell per cada 5 dies.

Línia de producció del bimotor P2006T a la planta de fabricació de Capua (Italia)

“Estic francament orgullós del progrés desenvolupat per Tecnam en tots els fronts durant aquest passat exercici tant en Innovació, disseny com en producció, i el que és més important: la nostra expansió a nivell mundial en nombre de distribuïdors, el que ens permet millorar contínuament el nivell de satisfacció i servei als nostres clients” va dir Paolo Pascale, Director General de Tecnam. Significa que Tecnam lliura per cada dia laborable un avió nou i construït completament en les seves fàbriques.

Línia de fabricació d'avions monomotors a la planta de fabricació de Capua (Itàlia)

Per al nostre equip, dissenyar, construir i vendre avions no és solament un treball, és una extensió de la nostra passió per l'aviació.

Sobre TECNAM “Quality Aircraft since 1948”TECNAM traça les seves arrels en les activitats dels germans Luigi and Giovanni Pascale, qui van desenvolupar i van produir avions innovadors just després de la II Guerra Mundial (1948), i van continuar creant models originals guanyant-se el reconeixement mundial sota el nom de Partenavia. Establerta al març de 1986, Costruzioni Aeronautiche TECNAM, ara produeïx avions de 2 plases fabricats en cadena. La planta de Casoria està situada adjacent a l'aeroport de Nàpols Capodichino, així com la Planta de Cápua, a l'aeroport Oreste Salmone”.

Per a més informació dels avions Tecnam, http://www.tecnam.com/ ó http://www.dedalusaircraft.com/, ó contactin amb Alvaro Lapetra ena.lapetra@dedalusaircraft.com, ó en el +34 609 564 103

Tecnam_Aeropress

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada