dilluns, 10 de gener de 2011

Real Aeroclub de Maó, Menorca


Programa Sant Antoni 2011

Com cada anyada l'aeroclub menorquí celebra la seva festa al seu magnífic aeròdrom de Sant Lluís al municipi de Mahó.
Coincidint amb la festivitat de Sant Antoni “Patró de Menorca” el dia 17 de Gener.

Tenint en compte que aquest any el dia 17 és dilluns, festiu a Menorca, i per a donar novament la possibilitat que ens acompanyin pilots de fora de l'illa, està previst avançar-lo un dia, quedant de la següent forma:

Programa d'actes previstos per el Sant Antoni 2011:

Dissabte 15

10:00 a 14:00 Aeromodelisme, exhibició estàtica avions de pistó y jets. Parapente, demostració de principis de vol i material que s'utilitza.

Diumenge 16

09:30 a 17:30 Tradicional concentració d'avionetes de Menorca, Mallorca, Sabadell i Girona, amb vol al voltant de la illa que finalitza amb un menjar (15 €) en les instal·lacions de l'Aeroclub.

Necessitem confirmar quants seran en el menjar, pel que hauríem de saber-lo com límit el dia 13, quaranta vuit hores abans de les celebracions: secretaria@aeroclubmenorca.com

L’Aeròdrom de Sant Lluís és un aeròdrom privat dedicat a l'aviació esportiva situat en el municipi de Mahó (Menorca, Espanya) on té la seva seu l’Aeroclub de Menorca. Es troba situat en el km 2 de la carretera entre Mahó i la Vila de Sant Lluís.
Consta d'una escola d'aviació com eix fonamental de l'entitat. Es realitzen activitats com el Ral·li Aeri de caràcter anual, voltes aèries per Menorca, excursions aèries a Mallorca, exhibicions aèries, vols acrobàtics i pràctica d’aeromodelisme. L’Aeroclub de Menorca participa en certàmens i exposicions aeronàutiques d'àmbit nacional i internacional, de manera que al juny de 2006 s’hi va realitzar la sortida de la primera etapa de la Volta Aèria a Espanya. Cap destacar les col·laboracions especials que l’Aeroclub manté amb el Consell Insular de Menorca i IBANAT per a la vigilància forestal, i amb la secció de ciències naturals de l'Institut Menorquí d'Estudis (IME).

Pere Ribalta

1 comentari:

  1. Gracias por la difusión del evento.
    En pricipio, la previsión meteorológica es buena para este fin de semana, por lo que parece que podremos disfrutar de una gran jornada aeronáutica en el incomparable marco de la isla de Menorca.
    Salu2.

    ResponElimina