diumenge, 12 de desembre de 2010

Festa de la Patrona de Loreto a Aeronáutico2000

El món de l’aeronàutica celebra en aquests dies la Festa de la seva Patrona, la Mare de Déu de Loreto. El club Aeronáutico2000 a l'aeròdrom d'Igualada-Òdena igualment ha volgut celebrar-ho identificant-se amb la tradicional festivitat.


Els aparells d’Aeronáutico2000, junt amb els dels seus associats
foren exposats a l’aparcament en front dels hangars.

Els socis i simpatitzants de l’escola del club d’aviació Aeronáutico2000, junt amb les seves famílies, grans i petits, es congregaren el proppassat dissabte a les seves magnifiques instal·lacions ubicades a l’aeròdrom d’Igualda-Òdena.
Segons ens expliquen la Marga i en Salva que formen part integral del Club, la camaraderia va estar present entre els companys amb tota la seva magnitud.

Un dels aparells en el qual l’escola d’Aeronáutico2000 du a terme
la docència dels futurs pilots.

No sols de pa viu l’home...

Mossèn Alberto, acompanyat del seu escolà, va beneir les aeronaus aparcades en front dels hangars i posteriorment va dirigir unes emotives paraules als presents. Paraules que es poden escoltar en el vídeo que Marga i Salva editaren. Que per cert, aquests, junt amb l’Antonio i la Carme dugueren a terme l’organització de l’esdeveniment.Mossèn Alberto va ser obsequiat amb un vol sobre Montserrat, el qual el va entusiasmar.

Com no podia haver estat d’altra forma, els components d'Aeronáutico2000 van anar a raure a un restaurant. En aquesta ocasió va ser a la Masia Cal Frare al poble de Maians, a Castellfullit del Boix, que es troba a la carretera d'Igualada a Manresa. El menú va consistir en un pica-pica i un segon a escollir, més les postres i begudes.


Heus ací les postres.

Les postres, cristal·litzades... Que l’any vinent ens hi puguem reunir de nou.Fotos, vídeo i detalls de l’esdeveniment:
Salvador Pabón & Margarida Puigtió

Maquetació i edició:
Pere Ribalta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada