dissabte, 4 de desembre de 2010

Els Controladors Aeris han perdut el Nord

Lamentem profundament el comportament dels controladors aeris espanyols, que perjudiquen en extrem els viatgers i les companyies aèries, junt amb la resta del sector aeronàutic, tot per l'avarícia descontrolada i els reiterats mal entesos amb l'administració pública. Mai sabrem la veritat de tot plegat, ja que cadascú te les seves raons per tirar del seu extrem de la corda.
Però sense cap mena de dubte, aquest cop la vaga a estat fora de tota excusa. Mireu quina imatge tan decebedora de l'espai aeri d'Espanya, a les 00:17h del 04 de Desembre.

Tot a començat al voltant de les 18:00h del 03 de Desembre del 2010, quan els controladors aeris de tots els aeroports d'Espanya s’excusaven de la feina per causes de salut, justificant així l’incompliment de les seves obligacions laborals. Així que el govern del país té coneixement de la manca exagerada de controladors a tots els aeroports del país, i l’evident bloqueig de l'espai aeri, amb centenars d’avions amb els seus passatgers sense enlairar-se i amb els desviaments d'altres avions que per aquesta causa no podien arribar a qualsevol dels aeroports espanyols, pren l'inevitable decisió d’ordenar la intervenció dels militars a les torres de control i d’altres àrees de comandament de l’espai aeri a les 00:00h del 04 de Desembre. Fent-ho saber oficialment a la fiscalia, pels possibles delictes que calgui imputar als controladors que han mancat en les seves obligacions.
Segons informa Europa Press, a les 01:00h del dia 04 alguns controladors fan acte de presencia als seus llocs de treball, uns 13 a Barajas, i en la seva totalitat, és a dir al 100% dels controladors, a El Prat.
Mentre tant podeu veure aquest vídeo que mostra de forma gràfica i senzilla, el que fan els controladors aeris.
Seguirem ampliant la informació a mesura que es vaguin produint els fets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada