diumenge, 19 de desembre de 2010

El Bateig aeri per La Marató de TV3

El dia s'ha aixecat amb poca claró, un cel tapat que podia aigualir La Marató, però després de començar les activitats aeronàutiques a les 10:00 del matí amb els batejos que minut rera minut s'anaven demandant, el sol s'ha imposat donant molta llum al projecte de La Marató.


Tal i com varem anunciar el passat Dijous, tres pilots amb les seves avionetes provinents de Castellar del Vallés, s'han concentrat a l'aeròdrom del Bages, allí conjuntament amb d'altres pilots i avionetes del Pla del Bages han iniciat les operacions aèries, els organitzadors encapçelats pel mestre de cerimònies, Carles Torra (instructor de vol de l'escola de vol del Bages- catorra@catorra.com ) A les 12:00h pm (11:00h zulu) la previsió segons la organització era al acabar el dia de 40 vols, però segons em pogut comprovar personalment a les 01:30h pm (12:30h zulu) era de 33 vols finalitzats, 5 minuts més tard ja hi havien a la cua 5 persones més, a la espera de sortir en el proper vol. Els batejos finalitzaran a les 05:15h pm (16:15h zulu) Podem dir per tant que l'exit es assegurat.

El recorregut previst per a tots els participants consistia a sortir, si la direcció del vent acompanyava, en direcció sud-oest des de la pista 23, començant per visualitzar el Monestir de Sant Benet, vorejant per l'esquerra la ciutat romànica de Manrresa, passant pel Cardener, la muntanya de sal de Balsareny i acabant fent una darrera passada per la torre d'Artés, aterrant de nou per la 23.

Un nou batejat acabat d'aterrar

L'Àlex s'estrena en el seu primer vol

En Jordi Codina afronta amb la il·lusió i els nervis del primer cop

El ja batejat Jordi C. expressa als seus amics i familiars la nova experiència, i comenta que s'ha sentit molt segur allí a dalt, que els seus amics que ja avien viscut aquesta vivència li van explicar con n'era de segur i divertit, però en Jordi comenta que la seva experiència es força més vibrant, la seva esposa que també va viure l'experiència de volar ratifica les mateixes sensacions.

El més important de tot plegat és haver contribuït amb el nostre granet de sorra, en fer extensiva la noticia del esdeveniment que al mateix temps amb la participació desinteressada del pilots, organitzadors i en darrer lloc la directiva del camp de vol del Bages, amb en Miquel Vila, fer la aportació contributiva a La Marató de TV3.

Segons ens informen des de TV3 la aportació econòmica ascendeix als 1.520€.
Enhorabona per a tots. L'any que bé hi podem tornar.

JR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada