divendres, 12 de novembre de 2010

DEDALUS-TECNAM AL SALÓ NÀUTIC 2010

AERIBALTA VISITA DEDALUS-TECNAM EN EL SEU STAND
DEL 49vè SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL 2010,
A LA FIRA DE BARCELONA.

Del dia 6 al 14 de novembre TECNAM s’ha trobat present al Saló Nàutic de la Fira de Barcelona al pavelló Nº 3 situat a la Zona Franca, tal com fa uns dies havíem anunciat en aquest mateix Blog.


A la mostra hi ha estat presentant el flamant P2008 ULM biplaça d’ala alta d'ampliada i confortable cabina amb seients adaptables i una generosa bodega pel bagatge. Un aparell d’altes prestacions aerodinàmiques donades les característiques de la seva cèl·lula; el fusellatge de fibra de carboni i les ales metàl·liques dissenyades amb un perfil NACA63A airfoil que el configuren com avió d’alt creuer assistit per un motor Rotax 912 ULS2 100cv. El P2008 es troba adequat a la normativa americana E-LSA.


Álvaro Lapetra –primer per la dreta a la foto- Gerent de Dedalus Aircraft i representant de TECNAM a Espanya, va rebre els representants d’Aeribalta als quals els va donar tota classe de referències del model P2008 exposat a l’stand. A la foto, Junt amb el senyor Á. Lapetra, Jordi Ribalta –al centre de la foto- promotor d’Aeribalta, i al seu costat el pilot de Dedalus senyor Isidre Torra.


Álvaro Lapetra versant sobre les dades tècniques del motor Rotax a un grup d’estudiants de Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Tècnic d'avions amb motors de pistó. Dels IES Illa dels Banyols, El Prat del Llobregat (BCN).

Grup d'estudiants de Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Tècnic d'avions amb motors de pistó. Dels IES Illa dels Banyols d'El Prat del Llobregat (BCN). A la foto de grup, i començant per la destra, els de dempeus sons: Adrian Martínez, Ferran Murié, David Veciana, Israel Moreira, Adrià Fernández, Noemí Moragas (qui molt amablement ens ha tramès aquestes dades), Albert Quilez, Ebert Ortiz, Esteban i Eric Giménez, arrupits al mig del grup: Sergio Flores i David Romero, que visitaren l’stand de Dedalus Aircraft al Saló Nàutic de Barcelona.

Veure més imatges i especificacions d’aquest P2008


DEDALUS AIRCRAFT
Álvaro Lapetra: a.lapetra@dedalusaircraft.com - Tfno. 609 56 41 03
Edició:
Pere & Jordi Ribalta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada