dimecres, 20 d’octubre de 2010

Renovació del conveni per llicències als minusvàlits

La Sra. Gutiérrez va presidir la firma del conveni que possibilita la certificació de la llicència de vol a vela, per a persones discapacitades físicament. Posterior a la firma la pilot discapacitada Elisabeth Heilmeyer, i primera pilot amb aquest tipus de llicencia especial, va fer un vol de demostració amb el planejador de l'escola, un Schleicher ASK 21, un model modificat i certificat per les minusvalies.

L'associació
Sillas Voladoras anuncia ala seva web l'ànim dels qui avui volen amb aquesta minusvalidesa, actualment el club ja hi ha 17 pilots amb llicencia, i que tots volen amb el ASK 21. Aquest model va ser adaptat vers a l'acord obtingut a l'any 2000 amb la Direcció General d'Aviació civil, cedint així el planador a SENASA per aquest fi.

Els signants del conveni van ser: la presidenta de SENASA, Eugènia Llorenç; La directora de AESA, Isabel Maestre; EL president de PREDIF, Miguel Ángel García Oca i el president de la Fundació Vodafone Espanya, José Luis Ripoll.

SENASA és la primera escola de vol a vela certificada per Aviació Civil, per donar aquests cursos, que son en bona part finançats per la Fundació Vodafone, i que PREDIF i AESA supervisen el compliment de seguretat aèria.
Capacita2: Elizabeth Heilmeyer

1 comentari:

  1. Es una bona idea. Pot ser de molta ajuda que ajudin a volar d'aquesta manera.
    Es mol interesant.

    ResponElimina