diumenge, 3 d’octubre de 2010

Festa al Cel - Diumenge

Un cop confirmat per Lufthansa, l'Airbus A-380 va poder fer la seva triomfal arribada a Barcelona, provinent de Palma de Mallorca on va ser bategat, per ser el primer avió d'aquestes dimensions en prendre terra a territori espanyol, realitzant dues passades front les costes de la capital Catalana.
Tots els models aeronàutics participants han complert amb les seves expectatives esperades pel públic. L'aeroport de Sabadell a superat amb escreix als visitants, ja que l'organització s'ha vist desbordada per la massiva afluència de persones, tot i que el PAC conjuntament amb AENA i l'Aeroclub de SBD i BCN, Havien habilitat un aparcament suplementari pels voltants dels terrenys de l'Aeroport, fins i tot la Policia local ha degut d'intervenir per posar ordre a l’enfarfec que en el tràfic s’havia originat ja que tant l'entrada com la sortida de vehicles estaven saturades.


Per altra banda tots els mitjans de comunicació s'han fet ressò de la poca afluència de curiosos que ahir dissabte van fer acte de presència a les platges de Barcelona, però contrastant la informació d'avui, la situació ha millorat notablement.
En finalitzar l'exhibició aèria d'avui diumenge, el públic ha pogut admirar les artístiques i magistrals figures acrobàtiques dutes a terme per la Patrulla Águila, amb els 7 Casa C-101 de l'exèrcit de l'aire, la qual demostració ha posat cloenda al festival.
Grabació i realització: José Luis Asensio, Jordi Asensio.

L'equip Team Swift realitzant un vol acrobàtic amb el planador enganxat al cable de remolc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada