dilluns, 20 de setembre de 2010

Motí a bort, un toc d'atenció

Ja fa més d'un any que SPANAIR va sol·licitar un crèdit de 10 milions d'euros, a ICF (Institut Català de Finances) Organisme que pertany al Govern de la Generalitat de Catalunya, però les condicions que va imposa l'ICF no s'han pogut complir al 100X100, ja que la exigència de l'Organisme, fou que la companyia tenia que aconseguir l'objectiu d'una ampliació de capital mínima de 1oo milions d'euros, i fins el dia d'avui s'ha assolit el 70% de l'objectiu final.

Tot i així, el Govern de Catalunya, a desbloquejat la situació d'enquistament en la que es trobava el crèdit, es evident que no s'ha fet perqué si. En la negociació que la companyia, liderada per en Ferran Soriano, tenia amb l'entitat financera de la Generalitat, es va arribar a un acord de mínims, tot plegat es tractava d'animar a la companyia Catalana a sortir de les dificultats econòmiques en les que es troba immersa. Acordant finalment que la Generalitat tindrà un lloc al consell d'adminstració de l'aerilínea, però per tal de eliminar l'influencia política, amb dos parts s'han posat d'acord perqué la persona senyalada per aquest lloc, sigui independent sense cap vinculació amb l'admistració.
Per aquesta fita, en la que s'aurà d'escollir a la persona més edient en el carrec, es demana que es tracti d'un Catedràtic o Economista, que de la qual en serà escollida per part de Avançsa, empresa pública que depen del departament d'indústria i que al mateix temps es l'encarregada per vetllar pels interessos en les participacions industrials, que te el Govern Català al llarc del territori.


Per qué era tan dificil acoseguir la fita dels 100 milions?

Segons informa Extracrew.com i segons les seves fons de confiança, el Sr.Soriano va tenir un motí després de aber-se presentat com a candidat a la presidència del Barça. Una colla petita d'accionistes de la companyia es van agrupar per preperar-li una trampa i aconseguir qui sap qué, presionant a Soriano per la falta d'arribada a la meta dels 100 milions, objectiu que amb la negociació finalitzada, va quedar en anècdota.


Així donç, queda clar la confiança que la generalitat, te amb en Ferran Soriano.


Sr. Ferran Soriano, es evident que barrejar la velocitat amb la cansalada no dona bons resultats, i es que en el món dels negocis no hi ha d'averi ni futbol, ni religió i de tant en tant ni política.

JR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada