dilluns, 6 de setembre de 2010

La iniciativa del EC-BZO

Ara fa pocs dies els nostres amics del Coronado EC-BZO de Spantax, ens van fer arribar bones noves fen-se saber que la seva feina altruista i conciliadora està fent créixer els seus seguidors al facebook que té el projecte, per recuperar l'aeronau com a bé d'interès cultural. Per tal d'aconseguir aquesta fita han sol·licitat l’ajuda del col·legi de pilots COPAC, col·legi de Ingeniers Tècnics Aeronàutics COITAE, AENA, arrel de la Direcció regional de Navegació Aèria de Balears, del Sr. Álvaro Middelmann, director General d'Air Berlin per Espanya i Portugal, Associació de lineas aèries ALA i de la Associació Sindical de Tècnics de Manteniment Aeronàutic ASETMA. L'ajuda d’aquestes institucions ha estat en sentit favorable, i així, amb aquesta contribució, obtenent un molt apreciat recolçament.



Cal remarcar que la casa Reial Espanyola s’ha interessat per aquest assumpte mitjançant una carta de Sa Majestat tramesa pel Cap de la Casa Reial, en la qual mostra interès per l’evolució del projecte.
La televisió local Ibizenca IB a realitzat un reportatge sobre el projecte, i il·lusiona veure que es pot aconseguir tanta afició.


JR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada