dimecres, 29 de setembre de 2010

La Festa al Cel comença demà 30 de Setembre

Com cada any se celebra la Festa al Cel amb demostracions acrobàtiques sobre les aigües en front de les platges de Barcelona, un cop més gaudirem d'exhibicions aeronàutiques de primer nivell, en aquests moments i segons ens informa l'organització tant sols manca confirmar l'exhibició de l'A380 de Lufthansa.
Amb nostàlgia recordem que l'any passat la Festa al Cel va poder coincidir amb la Red Bull Air Race, però que donades les circumstàncies del calendari de competicions de la famosa marca de begudes estimulants, pels compromisos adquirits en altres indrets del globus terraqüi, enguany no s’ha pogut produir la feliç coincidència.

Igualment que les anteriors, aquesta vegada la demostració aèria a la Festa al Cel repetirà la seva vivesa, no cedirà lloc a la monotonia, si no tot el contrari.

Durant el Dissabte, i des de les 15:00 (13:00 zulu) fins a les 16:00 (14:00 zulu) l’encadenat de les diferents exhibicions aèries podran ser contemplades en la pantalla de la televisió autonòmica Catalana en el seu canal cultural CANAL 33.

Els horaris a partir de demà son els següents:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada