dimarts, 21 de setembre de 2010

Coupe Icare 2010

Enguany la copa Icar no ens a deixat decebuts, un cop més l'organització a estat a l'alçada de les circumstàncies, aquest esdeveniment a celebrat la seva 37ª trobada, durant els dies 16-17-18 i 19 de Setembre, una festa del cel que no deixa a ningú indiferent. El vol sense motor es la seva màxima expressió, peripècies de tota mena, petits enginys voladors, parapents personalizats, ala deltes fent maniobres impossibles, planejadors acrobàtics i molt més.


Coupe Icare 2009 from coupeicare on Vimeo.

L'esdeveniment s'ha celebrat a St Hilaire du Touvet, a la zona de l'Isère, a l'Est de França, en mig d'una serralada amb parets escarpades on la pràctica d'aquests esports es fa més adient.

Inclus els més aficionats al mon de l'imatge hi tenen un lloc més o menys preferent, fins hi tot s'en fa un festival cinematogràfic.


Les Icares du Cinema 2010 from coupeicare on Vimeo.


Però també hi han pogut exposar el comerç just, amb més de 5.000 metres quadrats d'expositors per a fabricants de tot el món i oportunitats de diverses modalitats, parapent, paramotor, ala delta, trikers, ULM, paracaigudisme, etc. I més de 10.000 mts2 per expositors de segona mà.

L'Icar show, també hi te cabuda en aquest espai, on les peripècies més atrevides per part dels participants son potser el plat preferit dels aficionats a l'Adrenalina. Es poden veure efectes vertiginos impossibles de somià, realitzades pels més experts de cada modalitat, Planejadors, els vestits d'ales, ultrallaugers, girocopters, Autogirs, Cometes, etc.

Aquest Show ens a deixat una senyal inequívoca de l'altísim risc que te aquestes pràctiques. Un planejador ben preparat per les condicions més dures del vol acrobàtic es queda literalment desmanegat després d'una maniobra forçada, per sort i de nou en fem referència, donada l'importància que te en la seguretat aèria, el pilot en surt pràcticament il·les gracies al paracaigudes balístic, vegeu les imatges del video.


També conten les disfresses en l'Icarnaval, on es poden veure les creacions més estrafalàries amb formes de totes les possibles per imaginar.

A Icar Ballons, els globus aeristàtics son els protagonistes, fent que siguin espectaculars tant per les seves dimensions com pel que representen en imatge d'algun personatge cinematigràfic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada