dissabte, 28 d’agost de 2010

Pels bigotis de Dalí

El High Museum of Art a Atlanta es troba realitzant una exposició de Salvador Dalí, un dels artistes amb més renom mundial del darrer segle, que destacava per les seves excentricitats i excepcionals aptituds creatives en l’art pictòric i surrealista, que s’envoltà d’un vel de misteri per les seves creacions, sempre molt admirades com ni ha poques. Mostra que es va inaugurar el dia 7 d'Agost d'enguany, estant prevista la seva clausura pel 9 de Gener de l'any vinent, el 2011.
Delta Airlines és la companyia aèria oficial del museu. Per tal de celebrar i promocionar l'exposició del pintor i escultor, ha pintat els coneguts bigotis, estirats i midonats, d'aspecte de fina banya d'artiodàctil africà, al morro d'un Boeing 757, aeronau que farà els recorreguts dins de l'espai aeri nord Americà.
El Sr. Christopher Didier, vicepresident de vendes de Delta Airlines a America llatina i el Carib, va dir "Delta te l'honor de celebrar la vida i l'obra d'un dels artistes surrealistes amb més transcendència mundial. Ens complau que aquesta exposició sigui part de les atraccions que ofereix la ciutat d'Atlanta, on tenim el nostre Hub principal"

JR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada