dilluns, 30 d’agost de 2010

AENA dona informació on-line de trajectòries i contaminació acústica del aeroport de BCN

Aena ofereix mitjançant la seva web, a arrel d'una aplicació denominada, WebTrak, tota la informació dels voltants dels aeroports de Barcelona (El Prat-OACI: LEBL) i Madrid (Barajas-OACI: LEMD) tant pels ajuntaments de les zones com pels usuaris i ciutadans de la zona, interessats en aquests afers.


Creant així, un mapa interactiu tant en les emissions de soroll com la monitorització dels decibels i els moviments dels recorreguts dels vols, per tal de fer la localització dels trajectes més sorollosos que s'hagin produït. SIR/BCN és el Sistema que utilitza l'aeroport per fer el seguiment i control de les operacions aèries i saber l'impacte acústic que causen en l'entorn.

A traves de l'aplicació WebTrak, permet de manera molt senzilla i pràctica, fer que els usuaris tinguin moltes facilitats per realitzar les consultes que creguin oportunes.


-Visionar els avions que estan fent les maniobres d’aproximació o de sortida, i dels que transiten pel CTR, donant tota la informació del tràfic aeri.
-Obtenir les dades de l'acústica associades a cada vol.
-Obtenir dades històriques d'uns 45 dies, aprox.

Totes aquestes dades son emeses amb una diferència d'entre 30 i 45 minuts del temps real.

Per tal d’observar i obtenir tota aquesta informació, podeu fer un clic a cada un dels següents enllaços.


A continuació feu clic al botó que diu "Mapa interactiu":
NOTA: Per visualitzar els mapes i accedir directament a tota la informació, deureu d'acceptar les condicions contractuals del sintema.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada