dilluns, 16 d’agost de 2010

6ª Cerrera de la Red Bull Air Race

*Dol per doble motiu a la Red Bull Air Race posterior a la celebració d'aquesta cursa. (veure-ho al final)

El Darrer cap de setmana 7 i 8 d'Agost, es va celebrar la 6ª etapa de la Red Bull Air Race a Alemanya, al circuit d'EuroSpeedWay (WebCam), que té una pista d'aterratge. Una carrera amb un al·licient important ja que Red Bull, darrerament, va anunciar que el proper any no hi haurà competició, i no podrem gaudir d'aquest emocionant ral·li aeri.
Tot i així cal remarcar que aquest és el 10è aniversari del circuit de Lausitz, i aprofitant la celebració d'una dècada de competicions tant interessants s’ha ofert als Alemanys un magne esdeveniment tant important com és la Red Bull Air Race.
El campió de la carrera va ser l'Austríac, Hannes Arch, que així conserva la segona plaça de la general, i el Britànic, Paul Bonhomme va quedar en segon lloc de l'etapa, consolidant d'aquesta manera la seva primera plaça en la classificació de la general, mantenint a ratlla en una distancia de 4 punts del segon classificat i a 9 punts del tercer, el seu compatriota Britànic, Nigel Lamb, que a Alemanya va aconseguir el quart lloc, darrere de l'Australià, Matt Hall, que així va aconseguir pujar una plaça en la classificació ocupant la setena posició de la general. La setena plaça l'ocupava l'Americà, Michael Goulian, que ara ocupa la novena posició darrere de l'Alemany, Matthias Dolderer, el pilot Deutschland volia fer un bon paper davant dels seus paisans, però no va poder ser.
*A la memòria de Adrian Judd i del pilot espanyol de la Red Bull Air Race Alejandro MacLean.
Un commovedor homenatge al Director Tècnic de la Red Bull Air Race, que va perdre la vida amb 44 anys en accident de moto a Alemanya.
Alejandro MacLean va morir vers el mig dia del dimarts dia 17 d'agost d'enguany, 2010, a l'aeròdrom de Casarrubios del Monte (Toledo), mentre efectuava un entrenament habitual en no poder sortir d'una barrina plana, impactant contra el sòl. Que la força estigui amb vosaltres, Adrian i Alejandro.


Alejandro (Alex) MacLean va morir vers el mig dia del dimarts dia 17 d'agost d'enguany, 2010, a l'aeròdrom de Casarrubios del Monte (Toledo), mentre efectuava un entrenament habitual en no poder sortir d'una barrina plana, impactant contra el sòl. Que la força estigui amb vosaltres, Adrian i Alejandro.JR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada