dijous, 29 de juliol de 2010

XIX Volta Ibèrica 2010


Ahir van surtir els 51 participants en la etapa proleg de la XIX volta ibèrica 2010, que organitza AEPAL, destí Mallorca fen parada a Son Bonet, d'entre les quals hi participen tres aeronaus amb matrícula Portuguesa i una d'italiana.

Les Marques de fabricants amb més precencia a la Volta i de la que més destaca es Tecnam amb 13 aeronaus, els segueix Eurostar (EVEKTOR) i Aeroprakt amb 5 avionetes cada una de les marques, i em volem destacar una hidronau com Colyaer, i la resta es reparteixen Flyght Design, Texan, Zenair, etc.

A la web d'AEPAL, hi destaca la participació de la Beechcraft F33C Bonanza (E-24) de l'escola militar de l'Exercit de l'aire Espanyol del 42 Grupo.


Despres d'aterrar a Son Bonet i fer-hi un àpat, es traslladaren al camp de vol de Binissalem, fent la visita cultural corresponent. Avui es fan els vols locals a la zona i demà el destí es, Fuenterrobles, Valencia.

Desde Aeribalta.com us desitgem a tots els participants, molta sort (molta merda) i que disfruteu d'aquest avent amb tota l'ànima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada