El darrer Diumenge 20 de Juny, va ser presentada la nova i magnífica P2006T de TECNAM, propietat de Aerolander, i amb drets d'explotació i ambandarament pel AeroClub Barcelona-Sabadell, amb matrícula EC-LHB.

TECNAM P2006T EC-LHB
Foto: Pere Ribalta - Aeribalta.com
L'acte va ser aprofitat per l'entrega dels premis de la cursa de la volta aèria de Catalunya d'engüany, que finalitzaba la 56ena edició, organitzada pel AeroClub Barcelona-Sabadell, i que va transcorrer duran els dies del 18 al 20 de Juny.
A la presentació i van assistir, tant aficionats com socis del AeroClub, i curiosos de l'aeronàutica. Com a persones rellevants, destaquem la presencia del Sr.Oriol Balaguer en representació de l'ent governamental Aeroports de Catalunya, i el Sr.Carles Martí President de l'AeroClub Barcelona-Sabadell.

Seient pilot; Carles Martí, Dir.AeroClub BS
Seient copilot; Oriol Balaguer, Conseller delegat de Aeroports de Catalunya
Foto: Pere Ribalta - Aeribalta.com
La cabina de l'aeronau TWIN, es Glass Cockpit, una avionica digital amb els Garmin 1000, que proporciona al Pilot tota l'informació amb una precisió única.
Cabina de la P2006T Glass Cockpit
Foto: Pere Ribalta - Aeribalta.com
Els Socis de l'AeroClub i aquells pilots que necessítin la abilitació per aquest Bimotor, seran instruits pel mentor i Instructor Lluis Badia, a quí veiem a la foto de sota junt amb en Emilio Batlle de Dedalus Aircraft representant a Espanya de TECNAM
Esquerra; lluis Badia (Instructor de vol)
Dreta; Emilio Batlle (TECNAM)
Foto: Pere Ribalta - Aeribalta.com
La TECNAM P2006T es un bimotor amb unes cualitats molt especials i interesants, tan en l'àmbit económic con en la seguretat i eficiencia, que un avió d'aquestes característiques ens pot oferir, destacariem d'entre elles el consum directe del combustible, ja que està dotat de dos motors Rotax que combostionen amb benzina super de 95octans, que la seva aerodinàmica es pensada con si d'un planegador es tractes, i la seva relació pes/potencia permet fer unes maniobres tant de take-off com de langing en trams més curts del que vos podeu imaginar. Per altre banda cal tenir en compte que el diseny del fusselatge, combinat amb la posició i amplada de les seves ales i cua (timó de direcció) li permeten fer un vol amb una para de un motor, tant el d'estribor com el de babor, sense que s'aprecii al pilotatge cap dificultat de maniobrabilitat, del cual en podem destacar la capacitat de volar amb una parada de motor, planegant amb una facilitat sense igual. I per veuren una demostració del que en aquest articles es diu, veieu el video de sota.
JR
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada