dimecres, 21 de juliol de 2010

JO JA HI ERA.....1er

Sense cap mena de dubte, l'avió és el medi de transport més segur del món, però hi ha qui hi dedica molts esforços a fer creure el contrari, però l'evidencia s'imposa davant de la manipulació informativa, a la que estan exposats els usuaris convencionals dels medis de comunicació.

No cal recalcar que també hi ha persones que ostenten càrrecs polítics, amb interessos un tant estranys, a fer creure a la població allò que no és veritat.

Ens referim a la tossuderia empírica, d'alguns municipis dels voltants de l'aeròdrom de Sabadell, tenen en fer la destrucció de l'històric lloc que ocupa l'aeroport del Vallès. Un espai de comunicació, més de 400 llocs de treball, formació de pilots per companyies aèries internacionals, una de les escoles en formació en tots els àmbits aeronàutics amb més importància internacional, el segon aeròdrom en moviments d'aeronaus d'Europa, el primer d'Espanya gestionat per AENA, empreses de creixement exponencial aeronàutic, i sense cap mena de dubte amb un futur de creixement aeronàutic brutal.

Com seriem capaços de destruir el futur dels ciutadans del Vallès Occidental?

Sense anar més lluny, el Diari de Sabadell va fer una enquesta que reflexa la situació diferenciada entre allò que el ciutadà del carrer pensa i la situació de por que es vol fer creure que hi ha.

Per ampliar l'informació feu clic damunt l'imatge
JR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada