diumenge, 11 de juliol de 2010

Gran Ral·li aeri a Nova York

L'emoció del ral·li aeri de la Red Bull, va fer vibrar als Novaiorquesos, la carrera aèria que es va desenvolupar amb emoció i amb absoluta normalitat, va fer ballar la capçalera de la llista del campió. Els nord-americans que esperaven veure als seus compatriotes Kirby Chambliss i Michael Goulian, al cap de llista final del ral·li, es van haver de conformar amb els 4t i 7è lloc de la classificació respectivament.
Per altre banda, l'Espanyol Alejandro Maclean, amb 7 punts, s'ha de conformar amb la 11na plaça, despres de aver puntuat en les darreres tres últimes etapes de les cinc disputades.

Video de la Final 4th

Dels cuatre primers llocs, els més disputats son els tres primers, amb els Britànics Paul Bonhomme en la 1ª posició i el 3er classificat Nigel Lamb, conjuntament i amb una disputa aferrissada pel posicionament classificatori, l'Austriac Hannes Arch amb 48 punts, a 5 punts del primer lloc i a un 1 del tercer, ocupant la 2ª plaça.El proper ral·li aeri de la Red Bull, es disputarà a Lausitz, Alemanya, al circuit de EuroSpeedway, durant els dies 7 i 8 d'Agost d'enguany.
+51° 31' 56.57", +13° 55' 18.15"


View Larger Map

JR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada