dimecres, 7 de juliol de 2010

EcoMarató de ULM


Aquest cap de setmana, es celebra la primera edició de la EcoMarato, que s'inicia el dia 9, seguit pel 10 i acabant-se el dia 11 de Juliol, aquest event es produirà a l'Aeròdrom de Vichy-Charmeil, al centre de França. Tots el participants poden ser Europeus.

Feu Clic aquí Eco Marathon Ulm per ampliar el mapa

La EcoMarató està pensada per el desenvolopament de la aviació ecològica, dins dels paràmetres de la aviació ultralleugera, basicament es tracte de minoritzar el consum, millorar la capacitat de vol i la distancia màxima a recorrer, respectant a la máxima expresió el mediambient.

L'objectiu es la valoració en el mínim consum, realitzant la máxima distancia.

La tecnologia i les ciencies, han trobat aquí una excusa perfecte pel desmvolopament i experimentació de les seves tècniques, en el món de la aviació. Es clar, que les energies renovables son un objectiu principal en un futur de mig i llarg termini per la aviació.

Las regles son molt senzilles, però son les enteses a França, només cal fer clic aquí per veure las regles del joc

La televisió i la prensa tant escrita com digital, seran els encarregats de fer el seguiment mediàtic d'aquest event, tant únic com especial.

Les aeronaus son com exemple, aquest que tenim aquí:


Aquest planegador, es un aparell amb les carecterístiques que exgigeixen les bases del concurs, en aquest cas es tracta de un Alatus-me amb un motor elèctric.

Sí esteu interessats en fer una subscripció feu clic a


JR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada