dilluns, 5 de juliol de 2010

Aterratge obligat d'una avioneta a Sabadell

Durant la jornada del Divendres 02 de Juliol, a les 12:00h (10:00 zulu) s'anuncià, desde la avioneta amb matricula EC-LDP una Piper PA-28-235 Cherokee, que feia les proves de vol despres del reconeixament de l'aeronau, per part del pilot comunica a la torre de control de Sabadell, una parada de motor, imposibilitzant l'arribada a l'aeròdrom. el pilot veient-se obligat a l'aterratge forzos i divisant un terreny adecuat al Parc Central del Vallès i lliure de de obstacles i sobretot de persones, va efectuar l'aterratge d'emergència.

Gracies a la perícia i experiència del pilot, tot plegat va quedar en un ensurt, el pilot i el seu acompanyant van ser visitats a l'hospital de la comarca del Vallès, sense més que un parell de blaus, i l'aeronau podrà ser reperada dels desperfectes, que a causat l'aterratge en un terreny poc planter i irregular.


Foto: Juanma Peláez


Cal remarcar que, l'avió es el medi de transport més segur que existèix, i es de fàcil demostració estadística, tant sols em de mirar durant aquest mateix cap de setmana, sense anar més lluny a les carrateres Catalanes d'entre tots els accidents de trànsit que hi ha agut, han perdut la vida 6 persones, morts que lamantem profudament.

JR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada