dilluns, 28 de juny de 2010

TECNAM I DEDALUS AIRCRAFT

La flamant companyia DEDALUS AIRCRAFT DISTRIBUTION es, desde pricipis de Maig, el Distribuidor oficial de TECNAM a Espanya.

Aprofitant l'AeroSport 2010, que es celebrà a l'aeròdrom d'Igualada-Òdena, aquesta nova empresa es va fer ressò per donarse a coneixre, tot i que els artífecs i comercials emprenedors , son els ja coneguts per tots nosaltres, els de sempre, el pilot (i molt bon pilot per cert!!) Isidre torra, l'amic Emilio Batlle, el que no hi pot faltar en Walter Da Costa i un atrevit i emprenedor Álvaro Lapetra.

DEDALUS es, evidentment el representant del ja famos bimotor P2006T, conegut també com a la Twin. Un bimutor que de serie es propulsat per dos motors Rotax 912S3 (100CV x 2), amb 4 seients (3 passatgers i 1 pilot), un pes de 760Kg, una velocitat de creuer de 145kts (268km/h). Es sendupte el rei del cel en la seva categoria.

Del que es incontestable, es en la fama que ja an adquirit els ULM de la marca TECNAM, com a extraordinariament fiables i segurs, durant un vol pots comprovar com adquireix una estabilitat brutal, obtimitzan la sensació de seguretat en vol, fent el Take off pots fer palès la abilitat amb que agafes a l'aire l'aparell, un cop ets enlaire reculls el tren retràctil, i acorrer, fent amb el d'ala baixa velocitats de creuer al voltant dels 114kts (210km).

Amb els ULM ala alta, an tingut un gust prou Italià (es a dir, bongust). O pots comprovar en l'Eaglet, una avioneta amb clase, neta en el tall de l'aire de les seves ales, amb uns clors clas en la tapiceria i molt comode en el pas d'entrada per la porta. No cal dir que el comportament en el vol es inapelable, bé, dels que fa patxoca.


Ara, vos convido a veure els videos, tant de la presentació de la twin (P2006T) a l'Aeroclb de Sabadell, com a observa al seguent (2º) video les capacitats de take off i Landing que ens oferix el bimotor de TECNAM.
2º Video

JR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada